Lucrări la acoperişul bisericii

11 Iulie 2013

Cu binecuvântarea lui Dumnezeu,  din data de 27 mai 2013, s-au început lucrările la acoperişul final al bisericii parohiale  "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" din Botoşani. Sarcina de a ridica acest acoperiş a revenit unei echipe formată din 4 persoane din localitatea Agapia (Neamţ), echipă cu multă experienţă în domeniu, având un portofoliu de lucrări foarte bogat.

Iată că, după aproape trei ani, cât biserica a fost acoperită cu o şarpantă provizorie, pentru conservarea lucrărilor până în acest punct (datorită fondurilor insuficiente), pentru rugăciunile Sf. Cuv. Antonie cel Mare, Dumnezeu a rânduit o echipă vrednică să realizeze acoperişul definitiv al bisericii.

Mulţumim lui Dumnezeu că ne-a învrednicit să ajungem la această etapă a lucrărilor de construcţie a acestui locaş de închinare, atât de necesar credincioşilor din Parohia "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" şi nu numai.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit, fie prin donaţii financiare, fie prin muncă fizică, fie cu pregătirea hranei meşterilor şi ne rugăm Domnului să răsplătească fiecăruia efortul, nădăjduind ca, pe viitor, dragostea de Dumnezeu şi de Biserică să îndemne pe mai mulţi creştini spe un efort pământesc cu răsplată veşnică.  

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute le împlinirea gândului cel bun!